Sajt www.fest-fair.com je zamišljen iz dva dela. Prvi njegov deo je baza podataka svih manifestacija u Srbiji. Oglašavanje osnovnih podataka o manifestacijama (naziv manifestacije, mesto i datum održavanja, organizator i kontakt osoba) je besplatno.

Drugi njegov deo je komercijalan i sastoji se u vidu reklama i oglasa.

Ukoliko klijent želi objavi reklamu, tekstove, fotografije ili video zapise, sa manifestacije ili dogadjaja, ta usluga će biti naplaćena 3.000 dinara uplatom preko računa. 220-123199-65, koji se vodi kod Procredit banke, Beograd, Sadržaj će se u početku nalaziti na naslovnoj stranici, nakon toga, tokom 2012. godine na linku mesta održavanja manifestacije, a početkom sledeće godine prelazi u Arhivu, gde će takođe biti dostupan.

Takodje, mogućnost da se reklamiraju na sajtu imaju i svi drugi. Njihove reklame će se naći takodje pod istim uslovima iz prethodnog stava. Cena tih oglasa je takođe 3.000 din. za celu tekuću godinu.

Pružamo mogućnost oglašavanja pravnih i fizičkih lica iz inostranstva. Cena te usluge je 30 evra uplatom na račun: 12-302-0000680.0 Procredit banka, Beograd

Sadržaj svih oglasa odredjuje klijent a Tim Fest-Fair zadržava pravo eventualne obrade i korekcije.

 

Na zahtev klijenata, počeli smo da izradjujemo i objavjujemo PPS prezentacije mesta, manifestacija, ugostiteljskih objekata, smeštajnih kapaciteta i objekata za rekreaciju.

Prezentacija može obuhvatiti sve ono što Vi smatrate zanimljivim i atraktivnim, dakle, sve što Vašu opštinu - mesto čini različitom od ostalih, arhitektonska zdanja, stare građevine, verske objekte, arheološke lokalitete, prirodna dobra, banje, predele, pejsaže. Prezentacija može biti propraćena i prigodnom muzikom koju Vi odaberete.

Cena izrade i objavljivanja jedne ovakve prezentacije (do 20 slajdova) iznosi 3000 dinara za godinu dana objavljivanja i može se eventualno menjati ili dopunjavati. Primere prezentacija možete videti na naslovnoj strani u drugom redu među pokretnim reklamama.

Pogledajte prezentacije